Pagina's

donderdag 26 juli 2012

Mooi Op Vakantie


Wie wil er nou niet goed uitzien als je op vakantie gaat. Het maakt niet uit waar je heengaat je kunt je zelf altijd verwennen met een beauty treatment. Een oppepper na een lange reis is niet verkeerd toch? Hieronder een paar handige tips om fris en fruitig je reis door te komen.
Als je met het vliegtuig gaat of met de auto en je bent in een keer op je bestemming (zonder overnachting) dan is het wel handig om te zorgen dat alles geschoren is. Het is namelijk niet fijn om bij aankomst je bikini te pakken en verrast te worden door een oerwoud. 

voel je je niet zo fris na een lange reis? dan kan je jezelf even opfrissen met  reinigingsdoekjes, deodorant en een tandenborstel.

Bij hoge temperaturen worden je looks er niet beter op. Onderweg is het helemaal niet nodig om een dikke laag make-up te gebruiken. Als je dan even wilt gaan liggen is dit niet comfortabel (daarna zit namelijk alles vol make-up) Kies daarom onderweg voor een natural look. Gebruik alleen een lipbalsem en een dagcrème dit houd je huid soepel. Wil je iets meer? gebruik dan mascara, bij aankomst kan je altijd nog je foundation en blush aanbrengen
Wil je genieten onderweg? dan kun je ook koude komkommers meenemen in zo'n cool (koud) tasje. Leg ze onderweg op je ogen en doe een schoonheidsslaapje. Wanneer je wakker word zie je er heerlijk uitgerust uit met een frisse blik.
En nog een hele belangrijke tip, vergeet niet te smeren! voorkom pigmentvlekken en huidkanker door een goede zonnebrand met een een hoge spf te kopen.


Met deze tips moet het wel lukken om je reis goed door te komen.
Ik zelf ga vannacht richting Spanje, dus ik wens jullie een prettige vakantie en tot over 2 weken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten